HOEVE WINKEL

HOEVE WINKEL Hoeve Winkel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 16 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hoeve Winkel. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2022 om 7:57 Lekker eten en een heel vriendelijke man. Bedankt en zeker tot ziens!
3 feb 2022 om 22:18 Ik vond het jammer dat ze niet naar de opmerking hebben gekeken en het ontkennen dat ik het erop gezet had. Ook bij de salade vond ik het raar dat we geen saus kregen en ook dat het heel weinig was. Ik ga hier jammer genoeg niet meer bestellen.
27 jan 2022 om 7:49 Malheureusement les Burgers n’étaient pas bon du tout et la viande semblait avariée. Et les quantités de pâtes et schotels sont pour enfants
19 jan 2022 om 21:48 Erbarmelijk eten. Trok op niks!! Gewoon een schande. Onmiddellijk buiten gooien die handel !!!
6 jan 2022 om 20:57 Frieten waren lekker. Ribben van het wolvarken taai vol pezen ... Varken had beter in de wei blijven lopen als je er dit mee doet
6 jan 2022 om 19:43 veel te laat geleverd mijn frieten waren er niet bij stoofvlees was goed gebeld frieten na gebracht alles was ondertussen koud mijn andere menu's waren balletjes in luikse saus trok er helemaal niet op te weinig bonapp is beter en goedkoper
9 nov 2021 om 7:07 Het vlees was lekker van smaak maar niet gaar. De plastic verpakking deed de frietjes geen eer, ze waren slap en niet echt warm. De portie was eerder op kindermaat. Niet echt voor herhaling vatbaar helaas
29 okt 2021 om 19:51 Verkeerde bestelling! ik had stoofvlees met gebakken aardappelen en schorseneren besteld en kreeg stoofvlees met frit alleen.
20 okt 2021 om 19:46 Superrr lekker eten !! Echte aan rader!!!
2 okt 2021 om 22:16 Kleine porties. Ribbetjes: 2 uitgebrande soepribben. Pasta-6 eetlepels, wel lekker. Hamburger: broodje, kaas, droge burger en ketchup. De helft van de bestelling was niet geleverd. De andere had verkeerde bijgerechten. Nooit meer!
1 okt 2021 om 20:20 Een paar keer besteld, eten is wel lekker, maar vandaag iets minder. Bloedworst was zeer droog, gebakken aardappelen waren anders dan de vorige keren.. er ontbraken schorseneren met kaassaus, en de porties zijn aan de kleine kant.
23 sep 2021 om 5:11 Zeer lekker, had alleen net iets meer mogen zijn.